| Sajtóközlemények | |
|
+5Butters carlito Szabi7 BenceHeim Admin 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-21, 13:56 | |
| Udv Köztünk Kristóf ! a közleményedre annyit , hogy csak most jutottál fel? ha játszunk a győzelmem szinte biztos amugy további sok sikert a Ligában és a soron következő kupába .. | |
|
| |
Kristóf_Fülöp
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-21, 13:34 | |
| Üdv új csapat vagyok az FL-ben és a városi riválisom Red Bull szezonjait próbálnám megkeseríteni Nem csak a pályán de az energia ital gyártásban is jobbak vagyunk Szóval üzenem Bencének hogy itt a vége | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-20, 15:13 | |
| kis számóltam hogy ha minden jól megy akkor durván 210.000 rem lesz új játéksosokra...amiből szeretnék mindeképpen egy fiatal és jó védőt igazolni...meg talán egy kapust..amit ujjítani kell | |
|
| |
Butters
Hozzászólások : 227 Csatlakozott : 2010. Nov. 08. Életkora : 30 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-20, 14:52 | |
| Egy új csatár érkezett a klubhoz! Bár az amerikai Scott Martel már veteránnak számít, úgy gondolom sok gondot okozhat az ellenfeleimnek. Eközben egy másik támadótól, Omar Torres Guerratól, el kellett búcsúzni, neki már nem volt hely a keretben.
Carlitonak szeretném megköszönni a meghívást, egy jó beszélgetéssel egybekötött borozgatásban bármikor benne vagyok.
| |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-20, 14:11 | |
| Hát Ferguson nyilatkozatán meglepődtem, micsoda kapcsolatok! Viszont a csapatról: Elkezdtem gondolkozni Krammer játékosom eladásán. Nagyon jó játékos, de a 23 évével nem tudom mennyire lehet helye most a csapatban. Jelenleg három rendkívül tehetséges fiatal áll mögötte, akiknek szeretnék minél több lehetőséget adni. Kiesésem után már biztossá vált, hogy Raynard távozik a klubtól. Jelenleg átadólistán van, és remélem elviszik 100 körül. A hetedosztályban egyértelmű célom lesz a feljutás, ez nem kérdés. Majd év közben tervezek egy kisebb erősítést, de addig a jelenlegieket szeretném feltornászni. Ami még fontosabb dolog, hogy a tulajdonosok elégedettek a munkámmal. Első évemben feljuttattam a csapatot a hatodosztályba, sikerült egy évet maradni, méghozzá nem olyan rossz teljesítménnyel, idén viszont nem jött össze a dolog. A Fanatics Kupában szeretnék sokáig menetelni, de félek már az első fordulóban búcsút inthetek. Buttersnek remek csapata van, biztosan nagyon kemény meccs lesz. De végülis bármilyen eredménnyel zárul a találkozó, várom majd az irodámban egy kis borozásra. | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-20, 13:47 | |
| a hírekre reagálva az új tulajdonos tényleg azt kérte hogy tartsak egy takarítást és szerezzek jobb játékosokat és új fiatalokat.....Darrick Dube izraeli játékosom is el akarták küldeni de megnyugtatom a szurkolókat nem fogom őt elengedni hisz a klubbunk egy élő legendájáról beszélünk és talán egy nap mikor szögre akasztja a stoplist az is meglehet hogy ő lesz a jobb kezem stábba .....szóval ő mindenképpen marad..és kérem az RBSS szurkolói gyűlést hogy nyugodjanak meg és türelmet kérünk tőlük. először lehet hogy nem ugy alakulnak a dolgok ahogy elterveztük de hosszútávon be fog válni ! | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-19, 20:54 | |
| A klubba új tulajdonos érkezett és hozott magával egy szponzort a RedBull energia italt szóval a klub új neve Red Bull Tököl (RBT) de ha a csapatomról írnátok elég annyit mondani hogy Red Bull a Tökölt nem muszály hozzátenni:D Annyi jó hir a tulaj bizik bennem és továbbra is maradhatok a csapat élén a játékosok vásárlásába nem szólnak bele megígértek és megfelelő anyagi háteret is biztosítanak szóval a szurkolóknak nem kell aggódnia:)Szóval elöször hallottatok sajtótájékoztatot a Red Bulltól | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-18, 16:08 | |
| Igen a híreket megerősítem Mirel Gherghe eladó sorra került mert az utóbbi időbe megromolt a kapcsolatunk vagyis igazából már nincs rá szükségem szóval a Liga Alsó és középső háztájékának ajánlom a játékosom .... | |
|
| |
Szabi7
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-18, 15:22 | |
| Reagálva Glenn Glover megjegyzésére,mely szerint nem koncentráltam eléggé az FL-re,megígérhetem,hogy a Kupát mindenképp komolyan/komolyabban fogom venni mint a Ligát. Ez annyit jelent,hogy ha egy komolyabb riválist kapok,akkor bizony nem fogok tartalékolni. A célom a Kupa megnyerése,és remélem hogy az odáig vezető úton Becksy-vel is szembe kerülök.. Természetesen revanst akarok venni,nem csak a 0-4 miatt,de amiatt is,mert egy "picit" elszállt magától.Itt az ideje hogy valaki visszarántsa őt a földre.. | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-17, 21:32 | |
| Úgy gondolom hogy az újságíróknak igaza van és a miénk lesz a leg izgalmasabb meccs.Bár eltudtam volna képzelni egy könnyebb ellenfelet is de hát ez van.....A legutóbbi meccsem Dimi ellen kikaptam de ott egy uj felállást választottam ami alakulóban van.De annyit tudok mondani erre hogy Atijs a United Roadra ön...ahol nem könnyű jó eredményt elérni az ellenfeleknek...És üzenem Atijsnak kösse fel a gatyáját | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Sajtóközlemények 2010-11-05, 14:53 | |
| Ha van egy üzeneted az ellenfelednek, adj ki itt egy sajtóközleményt! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények | |
| |
|
| |