Hattrick - Fanatics League Bajnokság
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapFordulók, eredmények, tabellákLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Sajtóközlemények

Go down 
+5
Butters
carlito
Szabi7
BenceHeim
Admin
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
BenceHeim

BenceHeim

Sajtóközlemények - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2011-02-16, 22:38

a Hatt magazin múltkori számában megjelentek ellenére én nem hiszem azt hogy negatív figurája lennék ennek a bajnokságnak..tény és való az utobbi időben nem ment/megy olyan jól csapatnak..de az elmúlt hónapban szerintem rá tértünk a helyes útra és ennek megfelelően szerződtettünk 3 fiatal középpályást és egyet hoztunk fel az Akadémánkról is.Ennek bizonyítéka a 2. fordulóban kerestetik...én szerintem egy-két ilyen meccs várható lesz még a LIgában
Vissza az elejére Go down
Becksy23

Becksy23

Életkora : 34

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2011-02-08, 17:28

Micsoda felhajtás egy kiesési rangadó miatt Sajtóközlemények - Page 3 992646
Butters

Butters

Életkora : 30

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2011-02-08, 16:39

Az idegenbe utazó táborom félelmetes. a győzelembe fogják üldözni a fiúkat Sajtóközlemények - Page 3 992646
Sok sikert holnapra Bence, győzzön a jobbik Sajtóközlemények - Page 3 809413
BenceHeim

BenceHeim

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2011-02-08, 14:41

A stadionunk fel van készítve a vendég szurkolók fogadására Boldog szal Butters gyere csak Boldog nem lesz könnyű dolgod(remélem)
carlito

carlito

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2011-01-19, 20:04

Ahogy Becksy is említette, jó pörgős kis másodosztály elé nézünk, remek csapatokkal. Kíváncsian várom a startot, személy szerint Padragkútot tartom a legerősebbnek.

De a cél a feljutás! Sajtóközlemények - Page 3 809413
Butters

Butters

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2011-01-19, 16:03

Gratulálok Becksynek a továbbjutáshoz és sok sikert továbbra is a kupában.
A csapatomra pedig büszke vagyok, remekül helytálltak a fiúk, és a kupa legerősebb csapatától csak egyet kaptunk.
Butters

Butters

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2011-01-12, 15:47

Szeretném a sajtón keresztül megköszönni Carlitonak a meccset, jó ellenfél volt és soha rosszabb csatát!
Következő körre megkaptam a kupa elsőszámú várományosát, de állok elébe a nagy kihívásoknak és a legjobbakat kell megverni a kupagyőzelemhez Sajtóközlemények - Page 3 809413
carlito

carlito

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-12-27, 14:35

OFF: Az újságírói cikkeket eddig csak tesztként olvashattátok, mikor elkezdődik a Fanatics Cup 2. szezonja, jönnek a további adagok!
BenceHeim

BenceHeim

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-12-27, 09:36

igen e híreket megerősítem , télleg megtudtuk szerezni a svájci Nathan Marent aki már lassan kezd beilleszkedni
BenceHeim

BenceHeim

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-12-04, 16:33

a találgatásoknak ezennel véget vetek ! a hírek igazak mi szerinte Wladimir (Wladimir Bergen) el akar menni a csapatrtól ! mi próbáltuk maradásra bírni de nem tetszik neki itt a Red Bullnál és mi mi mást tehettünk volna elengedjük annak aki ki fizeti érte a kivásárlási árát.a szezon nyítóra térve büszke vagyok a fiúkra a 7-0 győzelem után úgy gondolom van okunk az örömre....a meccs legjobbja egyértelműen Darrick volt aki 4 gólt is lőtt a meccsen.
Butters

Butters

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-12-04, 16:24

A szezon első bajnoki mérkőzésén: Fc Névtelenek - FCBVMU 1 - 3

Nagyon örülök a győzelemnek, az ellenfél a másik frissen feljutott csapat volt, így nagyon fontos volt a három pont megszerzése. A bajnoki szünet alatt igazolt veterán csatárom Scott Martel első FCBVMU bajnoki mérkőzésén duplázott ami külön öröm volt számomra.
A mérkőzés elején megijedtem, mert hamar gólt szerzett az ellenfél, de szerencsére hamar, 10 perc alatt helyre állt a rend és azután mi uraltuk a labdát és a meccset.
Becksy23

Becksy23

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-30, 16:39

Szabi7 írta:
Én meg inkább leszek 3-szor is bajnok egy olyan ligában,aminek tétje is van,mintsem egy olyanban,aminek semmi tétje nincs,senki se veszi komolyan(1-2 kivétel)..

Én meg inkább mindenhol első helyre tartok, ugyanis ez összevethető a Manchester United szellemiségével, nem vagyunk egy szimpla kupa, vagy bajnoki csapat, mindenhol csak az első hely számít. Egyébként meg mi tétje van a Hattrick-ben lévő bajnokságnak? Ha nyersz kapsz 1 millát, vagy leszop 12 plázacica? Nem hiszem. Az egész azért van hogy jól érezd magad közben, ez pedig csak győzelmekkel megy (legalábbis nekem). Másrészt itt legalább "ismerem" nagyrészt az ellenfeleimet, beszélhetek velük, és kialakulhatnak igazi nagy meccsek. Míg Hattrick-en belül lemegy a meccs, és ennyi. Fórumok ki vannak halva, nincs rivalizálás a csapatok között, unalmas sokszor.
ATijs

ATijs

Életkora : 42

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-29, 21:33

Szabi7 írta:
Én meg inkább leszek 3-szor is bajnok egy olyan ligában,aminek tétje is van,mintsem egy olyanban,aminek semmi tétje nincs,senki se veszi komolyan(1-2 kivétel)..

Csatlakozom! A Fanatics bajnokság szép és jó, de nem a csapatok reális erejét mutatja. Főleg úgy nem, hogy minden fordulóban le nem kötött meccsek sora volt.
http://www.ht-arena.com/atijs_united_fc
Szabi7

Szabi7

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-29, 21:15

Becksy23

Becksy23

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-29, 16:59

Szabi7 írta:
Értem én hogy te bajnoki címmel számolsz,de az csak a jövő(Persze ha tényleg megnyered..).Én a jelenről beszéltem,és jelenleg az a helyzet,hogy nem nyertél még semmit.

Sajtóközlemények - Page 3 809413

Lehetséges, de inkább leszek 3x második, mint egyszer első, egyszer harmadik, egyszer meg százhúszadik....
Szabi7

Szabi7

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-29, 16:29

Értem én hogy te bajnoki címmel számolsz,de az csak a jövő(Persze ha tényleg megnyered..).Én a jelenről beszéltem,és jelenleg az a helyzet,hogy nem nyertél még semmit.

Sajtóközlemények - Page 3 809413
Becksy23

Becksy23

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-29, 15:49

A gond csak az, hogy te is tudod hogy nekem csak a következő szezon végéig kell várnom az első bajnoki címre, ami mellett nekem van két ezüstöm is....
Szabi7

Szabi7

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-28, 23:28

Illetve az hogy egyikőtök se nyert még semmit.. Sajtóközlemények - Page 3 495527
Becksy23

Becksy23

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-28, 22:24

Szabi7 írta:
Idézet :
az ellenfeleknek inenn üzenem retteghetnek mer ha elindul a kupa a Red Bullnál nincs megállás.

"Egy fecske nem csinál nyarat"..
Tény hogy nem rossz játékos,de sokat kell még fejlődnie a csapatodnak.Véleményem szerint már annak is örülhetsz ha ATijs ellen továbbjutsz,Mánkeszter ellen viszont nem sok esélyed lesz.
Egyébként nem csodálom hogy Becksy rád voksolt az "Év menedszere" szavazáson,hasonló módon neked is nagy a szád. Boldog
Kár hogy nem az én ágamra kerültél,öröm lenne 2 ilyen egoista ellenfelet "megleckéztetni".. Sajtóközlemények - Page 3 992646

És tudod még mi közös bennünk? Mindketten előtted végeztünk Sajtóközlemények - Page 3 621909
BenceHeim

BenceHeim

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-26, 19:54

persze ha túl jutok,....
BenceHeim

BenceHeim

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-26, 19:53

Sombi ellen játszom ?
Szabi7

Szabi7

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-26, 17:21

Idézet :
az ellenfeleknek inenn üzenem retteghetnek mer ha elindul a kupa a Red Bullnál nincs megállás.

"Egy fecske nem csinál nyarat"..
Tény hogy nem rossz játékos,de sokat kell még fejlődnie a csapatodnak.Véleményem szerint már annak is örülhetsz ha ATijs ellen továbbjutsz,Mánkeszter ellen viszont nem sok esélyed lesz.
Egyébként nem csodálom hogy Becksy rád voksolt az "Év menedszere" szavazáson,hasonló módon neked is nagy a szád. Boldog
Kár hogy nem az én ágamra kerültél,öröm lenne 2 ilyen egoista ellenfelet "megleckéztetni".. Sajtóközlemények - Page 3 992646
BenceHeim

BenceHeim

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-26, 17:01

Per Persson (207706066)
26 éves és 85 napos, következő születésnap: 2010-12-23
Forma: pocsék, erőnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és pocsék vezetői képessége van.

Tulajdonos: Red Bull Tököl (2010-11-25 óta)
TSI: 6 550
Fizetés: 492 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek

Védés: katasztrofális
Védekezés: kiemelkedő
Játékszervezés: megfelelő
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: megfelelő

a hírek igazak új védő érkezett az ifjú Luiz helyére aki már máshol folytatja pályafutását.Az uj játékosunk Svédországból jött Per Persson.Most pedig átadnám neki a szót
Persson: Nagyon örülök hogy én örököltem az ötösmezt és igyekszem pótolni Luizt.Örülök hogy Sédországból ide igazolhattam a Red Bullhoz.Nagy álmom volt egyszer itt játszani.Itt nagyon jó a csapat egység ezt már az első edzésen éreztem és jövőre harcba szálunk a bajnoki címér.Az ujságíroktól ha akarnak kérdezni a kérdéseket várom.

Én:Szóval örülünk az érkezésének és remélem hogy sikerül kupát vagy bajnokságot nyernünk..mondjuk az igazi csoda lenne most ilyen rövid kispaddall....de azér vagyok én meg a segítőim hogy megoldjuk ezt a helyzetet ....az ellenfeleknek inenn üzenem retteghetnek mer ha elindul a kupa a Red Bullnál nincs megállás.
BenceHeim

BenceHeim

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-22, 15:23

most közlöm Luiz Diaz Leon új kivásárlási ára 70000 eFT
BorLeves

BorLeves

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty2010-11-22, 10:41

Sziasztok! Én is új-fiú vagyok itt, a FL-ben. Egy hosszú út kezdetén állunk a csapattal. A régi motorosokkal természetesen még nem vehetjük fel a versenyt, de szeretnénk része lenni ennek a fantasztikus közösségnek. Fejlődőben van a csapat és biztos vagyok benne, hogy évek és kemény munka árán, egyszer mi is a FL legjobb csapatai közé tartozhatunk majd. Sajtóközlemények - Page 3 446485 A szerény pénzügyi hátterünknek megfelelően fejlesztjük a csapatot. Még az új szezon kezdete előtt szeretnénk fiatal, tehetséges játékosokkal megerősíteni magunkat. cheers
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sajtóközlemények   Sajtóközlemények - Page 3 Empty

Sajtóközlemények
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hattrick - Fanatics League Bajnokság :: Bajnokság :: Média-
Ugrás: