| Sajtóközlemények | |
|
+5Butters carlito Szabi7 BenceHeim Admin 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2011-02-16, 22:38 | |
| a Hatt magazin múltkori számában megjelentek ellenére én nem hiszem azt hogy negatív figurája lennék ennek a bajnokságnak..tény és való az utobbi időben nem ment/megy olyan jól csapatnak..de az elmúlt hónapban szerintem rá tértünk a helyes útra és ennek megfelelően szerződtettünk 3 fiatal középpályást és egyet hoztunk fel az Akadémánkról is.Ennek bizonyítéka a 2. fordulóban kerestetik...én szerintem egy-két ilyen meccs várható lesz még a LIgában | |
|
| |
Becksy23
Hozzászólások : 214 Csatlakozott : 2010. Nov. 13. Életkora : 34 Tartózkodási hely : Sopron
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2011-02-08, 17:28 | |
| Micsoda felhajtás egy kiesési rangadó miatt | |
|
| |
Butters
Hozzászólások : 227 Csatlakozott : 2010. Nov. 08. Életkora : 30 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2011-02-08, 16:39 | |
| Az idegenbe utazó táborom félelmetes. a győzelembe fogják üldözni a fiúkat Sok sikert holnapra Bence, győzzön a jobbik | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2011-02-08, 14:41 | |
| A stadionunk fel van készítve a vendég szurkolók fogadására szal Butters gyere csak nem lesz könnyű dolgod(remélem) | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2011-01-19, 20:04 | |
| Ahogy Becksy is említette, jó pörgős kis másodosztály elé nézünk, remek csapatokkal. Kíváncsian várom a startot, személy szerint Padragkútot tartom a legerősebbnek. De a cél a feljutás! | |
|
| |
Butters
Hozzászólások : 227 Csatlakozott : 2010. Nov. 08. Életkora : 30 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2011-01-19, 16:03 | |
| Gratulálok Becksynek a továbbjutáshoz és sok sikert továbbra is a kupában. A csapatomra pedig büszke vagyok, remekül helytálltak a fiúk, és a kupa legerősebb csapatától csak egyet kaptunk. | |
|
| |
Butters
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2011-01-12, 15:47 | |
| Szeretném a sajtón keresztül megköszönni Carlitonak a meccset, jó ellenfél volt és soha rosszabb csatát! Következő körre megkaptam a kupa elsőszámú várományosát, de állok elébe a nagy kihívásoknak és a legjobbakat kell megverni a kupagyőzelemhez | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-12-27, 14:35 | |
| OFF: Az újságírói cikkeket eddig csak tesztként olvashattátok, mikor elkezdődik a Fanatics Cup 2. szezonja, jönnek a további adagok!
| |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-12-27, 09:36 | |
| igen e híreket megerősítem , télleg megtudtuk szerezni a svájci Nathan Marent aki már lassan kezd beilleszkedni
| |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-12-04, 16:33 | |
| a találgatásoknak ezennel véget vetek ! a hírek igazak mi szerinte Wladimir (Wladimir Bergen) el akar menni a csapatrtól ! mi próbáltuk maradásra bírni de nem tetszik neki itt a Red Bullnál és mi mi mást tehettünk volna elengedjük annak aki ki fizeti érte a kivásárlási árát.a szezon nyítóra térve büszke vagyok a fiúkra a 7-0 győzelem után úgy gondolom van okunk az örömre....a meccs legjobbja egyértelműen Darrick volt aki 4 gólt is lőtt a meccsen. | |
|
| |
Butters
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-12-04, 16:24 | |
| A szezon első bajnoki mérkőzésén: Fc Névtelenek - FCBVMU 1 - 3
Nagyon örülök a győzelemnek, az ellenfél a másik frissen feljutott csapat volt, így nagyon fontos volt a három pont megszerzése. A bajnoki szünet alatt igazolt veterán csatárom Scott Martel első FCBVMU bajnoki mérkőzésén duplázott ami külön öröm volt számomra. A mérkőzés elején megijedtem, mert hamar gólt szerzett az ellenfél, de szerencsére hamar, 10 perc alatt helyre állt a rend és azután mi uraltuk a labdát és a meccset. | |
|
| |
Becksy23
Hozzászólások : 214 Csatlakozott : 2010. Nov. 13. Életkora : 34 Tartózkodási hely : Sopron
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-30, 16:39 | |
| - Szabi7 írta:
- Én meg inkább leszek 3-szor is bajnok egy olyan ligában,aminek tétje is van,mintsem egy olyanban,aminek semmi tétje nincs,senki se veszi komolyan(1-2 kivétel)..
Én meg inkább mindenhol első helyre tartok, ugyanis ez összevethető a Manchester United szellemiségével, nem vagyunk egy szimpla kupa, vagy bajnoki csapat, mindenhol csak az első hely számít. Egyébként meg mi tétje van a Hattrick-ben lévő bajnokságnak? Ha nyersz kapsz 1 millát, vagy leszop 12 plázacica? Nem hiszem. Az egész azért van hogy jól érezd magad közben, ez pedig csak győzelmekkel megy (legalábbis nekem). Másrészt itt legalább "ismerem" nagyrészt az ellenfeleimet, beszélhetek velük, és kialakulhatnak igazi nagy meccsek. Míg Hattrick-en belül lemegy a meccs, és ennyi. Fórumok ki vannak halva, nincs rivalizálás a csapatok között, unalmas sokszor. | |
|
| |
ATijs
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-29, 21:33 | |
| - Szabi7 írta:
- Én meg inkább leszek 3-szor is bajnok egy olyan ligában,aminek tétje is van,mintsem egy olyanban,aminek semmi tétje nincs,senki se veszi komolyan(1-2 kivétel)..
Csatlakozom! A Fanatics bajnokság szép és jó, de nem a csapatok reális erejét mutatja. Főleg úgy nem, hogy minden fordulóban le nem kötött meccsek sora volt. | |
|
| |
Szabi7
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-29, 21:15 | |
| Én meg inkább leszek 3-szor is bajnok egy olyan ligában,aminek tétje is van,mintsem egy olyanban,aminek semmi tétje nincs,senki se veszi komolyan(1-2 kivétel)..
| |
|
| |
Becksy23
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-29, 16:59 | |
| - Szabi7 írta:
- Értem én hogy te bajnoki címmel számolsz,de az csak a jövő(Persze ha tényleg megnyered..).Én a jelenről beszéltem,és jelenleg az a helyzet,hogy nem nyertél még semmit.
Lehetséges, de inkább leszek 3x második, mint egyszer első, egyszer harmadik, egyszer meg százhúszadik.... | |
|
| |
Szabi7
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-29, 16:29 | |
| Értem én hogy te bajnoki címmel számolsz,de az csak a jövő(Persze ha tényleg megnyered..).Én a jelenről beszéltem,és jelenleg az a helyzet,hogy nem nyertél még semmit. | |
|
| |
Becksy23
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-29, 15:49 | |
| A gond csak az, hogy te is tudod hogy nekem csak a következő szezon végéig kell várnom az első bajnoki címre, ami mellett nekem van két ezüstöm is.... | |
|
| |
Szabi7
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-28, 23:28 | |
| Illetve az hogy egyikőtök se nyert még semmit.. | |
|
| |
Becksy23
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-28, 22:24 | |
| | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-26, 19:54 | |
| | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-26, 19:53 | |
| | |
|
| |
Szabi7
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-26, 17:21 | |
| - Idézet :
- az ellenfeleknek inenn üzenem retteghetnek mer ha elindul a kupa a Red Bullnál nincs megállás.
"Egy fecske nem csinál nyarat".. Tény hogy nem rossz játékos,de sokat kell még fejlődnie a csapatodnak.Véleményem szerint már annak is örülhetsz ha ATijs ellen továbbjutsz,Mánkeszter ellen viszont nem sok esélyed lesz. Egyébként nem csodálom hogy Becksy rád voksolt az "Év menedszere" szavazáson,hasonló módon neked is nagy a szád. Kár hogy nem az én ágamra kerültél,öröm lenne 2 ilyen egoista ellenfelet "megleckéztetni".. | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-26, 17:01 | |
| Per Persson (207706066) 26 éves és 85 napos, következő születésnap: 2010-12-23 Forma: pocsék, erőnlét: jó Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi. Tapasztalata gyenge, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Red Bull Tököl (2010-11-25 óta) TSI: 6 550 Fizetés: 492 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve Lapok: 0 Sérülések: Egészséges Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális Védekezés: kiemelkedő Játékszervezés: megfelelő Szélsőjáték: csapnivaló Átadás: megfelelő Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: megfelelő
a hírek igazak új védő érkezett az ifjú Luiz helyére aki már máshol folytatja pályafutását.Az uj játékosunk Svédországból jött Per Persson.Most pedig átadnám neki a szót Persson: Nagyon örülök hogy én örököltem az ötösmezt és igyekszem pótolni Luizt.Örülök hogy Sédországból ide igazolhattam a Red Bullhoz.Nagy álmom volt egyszer itt játszani.Itt nagyon jó a csapat egység ezt már az első edzésen éreztem és jövőre harcba szálunk a bajnoki címér.Az ujságíroktól ha akarnak kérdezni a kérdéseket várom.
Én:Szóval örülünk az érkezésének és remélem hogy sikerül kupát vagy bajnokságot nyernünk..mondjuk az igazi csoda lenne most ilyen rövid kispaddall....de azér vagyok én meg a segítőim hogy megoldjuk ezt a helyzetet ....az ellenfeleknek inenn üzenem retteghetnek mer ha elindul a kupa a Red Bullnál nincs megállás. | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-22, 15:23 | |
| most közlöm Luiz Diaz Leon új kivásárlási ára 70000 eFT | |
|
| |
BorLeves
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények 2010-11-22, 10:41 | |
| Sziasztok! Én is új-fiú vagyok itt, a FL-ben. Egy hosszú út kezdetén állunk a csapattal. A régi motorosokkal természetesen még nem vehetjük fel a versenyt, de szeretnénk része lenni ennek a fantasztikus közösségnek. Fejlődőben van a csapat és biztos vagyok benne, hogy évek és kemény munka árán, egyszer mi is a FL legjobb csapatai közé tartozhatunk majd. A szerény pénzügyi hátterünknek megfelelően fejlesztjük a csapatot. Még az új szezon kezdete előtt szeretnénk fiatal, tehetséges játékosokkal megerősíteni magunkat. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sajtóközlemények | |
| |
|
| |
| Sajtóközlemények | |
|