Becksy23
Hozzászólások : 214 Csatlakozott : 2010. Nov. 13. Életkora : 34 Tartózkodási hely : Sopron
| Tárgy: Re: Mi a célod idén? 2011-02-24, 21:00 | |
| Nekem egyértelműen a bajnoki cím e célom, nekem mindig, minden körülmények között, bármiben elindulok, az első hely a célom. Akkor is ha nincs anyagi díjazás, nekem olyan a természetem hogy csak az első hely számít. Szabi: örülök neki hogy így állsz hozzá, szűkség van az erős riválisokra | |
|
Szabi7
| Tárgy: Re: Mi a célod idén? 2011-02-24, 19:44 | |
| Hogy mi a célom?Szeretnék bajnok lenni és fiatalokat kinevelni. A bajnoki cím nagyon nehéz lesz,főleg úgy,hogy kénytelen vagyok megválni pár meghatározó játékosomtól,és átszervezni a csapatot.Ezzel szemben Becksy folyamatosan fejlődik,így ő az első számú favorit,kár is lenne ezt tagadni.A reális esélyeket nézve a 2. hely mindenképp elérhető,persze ha lehetőségem lesz megnyerni a bajnokságot,akkor minden tőlem telhetőt megfogok tenni. Azt azért még hozzá tenném,hogy mivel én is építem a csapatom,ez a "jelenleg Becksy az erősebb" állapot ideiglenes,idővel ismét erősebb leszek mint ő.. | |
|
carlito
| Tárgy: Mi a célod idén? 2011-02-24, 14:49 | |
| Természetesen ismét mindenkinek szól az alábbi kérdés. Ki mit akar elérni a Fanatics Liga mostani szezonjában? | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mi a célod idén? | |
| |
|