Hattrick - Fanatics League Bajnokság
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapFordulók, eredmények, tabellákLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Kupa trécselde

Go down 
+10
ATijs
Butters
Gerrard
Mona467
carlito
daver88
bab1987
BorLeves
Damien
Admin
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
carlito

carlito

Kupa trécselde - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kupa trécselde   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-26, 18:32

Természetesen minden új tagnak örülünk, csak fogadja el a bajnoksággal járó minimális kötelezettségeket.
Vissza az elejére Go down
Mona467

Mona467

TémanyitásTárgy: Re: Kupa trécselde   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-26, 18:18

carlito írta:
Eddig kiesettek és azt jelzőek:
Damien
bab1987
daver88
BorLeves United

Rooneyról (Wazza United FC), Gerrardról (Liverpool_1953), és Kristóf_Fülöpről (Monster Tököl FC) nincs hír, így elég valószínű, hogy nem lesz megtartva az Újoncok kupája.

Hivatalosat még nem mondok, de próbáltam felvenni az érintettekkel a kapcsolatot, de magamtól független okok miatt nem sikerült a dolog, próbáljátok ti is "felkelteni" őket.

Abban pedig szinte biztos vagyok, hogy már mindegyikük búcsúzott a Magyar kupától.

és ha jelentkezne helyettük más?
carlito

carlito

TémanyitásTárgy: Re: Kupa trécselde   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-25, 21:10

Eddig kiesettek és azt jelzőek:
Damien
bab1987
daver88
BorLeves United

Rooneyról (Wazza United FC), Gerrardról (Liverpool_1953), és Kristóf_Fülöpről (Monster Tököl FC) nincs hír, így elég valószínű, hogy nem lesz megtartva az Újoncok kupája.

Hivatalosat még nem mondok, de próbáltam felvenni az érintettekkel a kapcsolatot, de magamtól független okok miatt nem sikerült a dolog, próbáljátok ti is "felkelteni" őket.

Abban pedig szinte biztos vagyok, hogy már mindegyikük búcsúzott a Magyar kupától.
daver88

TémanyitásTárgy: dsa   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-25, 20:52

kiestem én is (Kopters), amúgy lehet jáccani a meccset az ellenféllel? vagy meg kell várni mindenkit??
bab1987

TémanyitásTárgy: Üdv!   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-25, 10:56

Sajnos én is kiestem a Magyar kupából.
BorLeves

BorLeves

TémanyitásTárgy: Re: Kupa trécselde   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-12, 11:21

Nagyon sajnálom, de Dec. 20.-tól Január 6.-ig előreláthatóan, nem fogom tudni lekötni a meccseim. Ez egy nagyon egyedi dolog (sivatagi túrán veszek részt, valószínűleg nem, h internet, még telefonkapcsolat sem lesz Kupa trécselde - Page 2 884440 ). Bocsánat, hogy csak most jelzem, de most fogtam fel a helyzetet. Mindent meg fogok tenni, h mégis sikerüljön lekötni az újoncok kupájában az 1. fordulót. A későbbiekben mindenképp szeretnék részt venni, a 2. osztályban... Köszönöm megértéseteket, BorLeves United
Damien

TémanyitásTárgy: Re: Kupa trécselde   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-12, 07:12

Hello!

Mitko United FC kiesett a Magyar kupából.
Admin
Admin

TémanyitásTárgy: Kupa trécselde   Kupa trécselde - Page 2 Empty2010-12-02, 11:39

Beszélgetés az Újoncok kupájával kapcsolatban.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kupa trécselde   Kupa trécselde - Page 2 Empty

Kupa trécselde
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» FL-Cup trécselde
» Kupa-ág
» Mit gondolsz, ki nyeri az FL-kupa második idényét?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hattrick - Fanatics League Bajnokság :: Bajnokság :: Fanatics Cup :: Újoncok kupája-
Ugrás: