| Általános tippek | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
carlito
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-03-21, 05:01 | |
| - BenceHeim írta:
- amúgy a csatárt ilyenkor érdemes jól fejelő képességel venni ?
Érdemes specialítással rendelkezőket nézegetni, vagy ha te adsz el olyanokat drágábban mennek majd el. A jól fejelő, gyors, kiszámíthatatlan képesség ér valamit, az erőteljes nem nagyon. Jól fejelőt segítheti egy jó kis pontrúgó, de nem feltétlen kell hozzá. Gyors, jól fejelő, kiszámíthatatlan, így jönnek sorban, ha a szélsőid is gyorsak lennének, úgy nagyon pörögne a játékod. Múltkor olvastam, hogy a különböző speceknek mik a hátrányai, érdekességképp beírom ide is (készpénznek nem kell venni, lesznek kivételek): Jól fejelő: könnyen szerelik/könnyen elmennek mellette Gyors: esőben nem jó semmire Technikás: esőben ő se tud mit csinálni, alapban meg a gyors veri őt Kiszámíthatlan: gyakran hibázik, pl. eladja a labdát, amiből gól lesz | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-03-20, 21:27 | |
| kössz carlito a tippet most még jobban megerősítettél abban hogy 4-5-1 -et és szélső támadó játékot játszassak amúgy a csatárt ilyenkor érdemes jól fejelő képességel venni ? | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-03-20, 16:41 | |
| Jó szélsősöktől azt olvastam, hogy érdemes támadó szélsőként beállítani a játékosaikat, mert akkor használják teljesen azt a főképességet, alapra állítva csak 75% körül, emellé társul a játékszervezésük valahány százaléka (50% rémlik). | |
|
| |
Butters
Hozzászólások : 227 Csatlakozott : 2010. Nov. 08. Életkora : 30 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-01-29, 21:09 | |
| - carlito írta:
- Főoldal, bal oldalt Hattrick alatt Beállítások, jobb oldalt a linkek között Biztonsági kód. Ott vagy te írsz egyet, vagy kérni kell, ezt már nem tudom, mert régebben csináltam meg.
Örök hála | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-01-29, 21:06 | |
| Főoldal, bal oldalt Hattrick alatt Beállítások, jobb oldalt a linkek között Biztonsági kód. Ott vagy te írsz egyet, vagy kérni kell, ezt már nem tudom, mert régebben csináltam meg. | |
|
| |
Butters
Hozzászólások : 227 Csatlakozott : 2010. Nov. 08. Életkora : 30 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-01-29, 21:04 | |
| Ez a biztonsági kód a jelszó? Mert engem nem enged azzal belépni, azt írja ki, hogy Login failed: HTERR_NO_ERROR. | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-01-28, 05:29 | |
| kössz : amugy ti szoktátok használni ? | |
|
| |
Szabi7
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-01-28, 05:23 | |
| - BenceHeim írta:
- ezt a kérdést nemt tudom hova írjam ezért ide írom.Valahol egyszer láttam cask elfelejtettem hol néztem meg.HOgy meglehetett nézni hogyan lőték a játékosaim a gólt..erről ti tudtok valamit hogy hol nézhetem meg ?
alltid.org Ott bejelentkezel,név+biztonsági kód..rákattintasz annak a meccsnek a végeredményére amelyet látni akarsz..és kész.. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-01-27, 22:35 | |
| Mérkőzések oldalon ha rákattintasz valamelyik találkozóra, kidobja a teljes összefoglalót pár stattal, pár részletes infóval, például hogy a játékosok hogy találtak be.
Más módot én nem tudok erre. | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Általános tippek 2011-01-27, 20:53 | |
| ezt a kérdést nemt tudom hova írjam ezért ide írom.Valahol egyszer láttam cask elfelejtettem hol néztem meg.HOgy meglehetett nézni hogyan lőték a játékosaim a gólt..erről ti tudtok valamit hogy hol nézhetem meg ?
| |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Általános tippek 2010-11-19, 23:34 | |
| Majd az akadémia főoldalán, de csak a bajnokság végén lehet megváltoztatni. | |
|
| |
BenceHeim
| Tárgy: Re: Általános tippek 2010-11-19, 20:58 | |
| az Ifi akadémián hol lehet nevet változtatni? | |
|
| |
BorLeves
| Tárgy: Re: Általános tippek 2010-11-09, 09:04 | |
| | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Általános tippek 2010-11-08, 10:03 | |
| Sajnos erre csak annyit tudok mondani, hogy a győzelmek. De akár egy győzelem is eléggé feltornázhatja a csapatszellemet. A sportpszichológus szerintem e szempontból nem sokat ér, nekem egy van belőle ha jól emlékszem. De ez a Laza játékos dolog emelheti, amit még tudok, hogy ha a szezon legfontosabb meccsére állítod a játékod, akkor az felezi a csapatszellemet, pontosabban 50%-al rosszabb lesz. (Ha emlékeim nem csalnak a számok terén ) | |
|
| |
BorLeves
| Tárgy: Re: Általános tippek 2010-11-08, 06:40 | |
| - Admin írta:
- Csapatszellem javítása: Ha egy mérkőzés előreláthatólag biztosan vereséget hoz neked, állítsd a gárdád laza játékra. A csapatszellem állása nagy hatással van a középpályádra, azaz a labdabirtoklásra és a helyzetek kidolgozására.
Nekem nagyon alacsony a csapatszellem a csapatban.:S Valószínűleg a játékosok nagy mértékű lecserélődésének köszönhetően... Mit tudok tenni? Sportpszichológusból van elég:D | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Általános tippek 2010-11-07, 14:37 | |
| Csapatszellem javítása: Ha egy mérkőzés előreláthatólag biztosan vereséget hoz neked, állítsd a gárdád laza játékra. A csapatszellem állása nagy hatással van a középpályádra, azaz a labdabirtoklásra és a helyzetek kidolgozására. | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Általános tippek 2010-11-07, 14:35 | |
| A játék legfontosabb eleme a középpálya, sok meccs itt dől el. Természetesen számít a többi poszt is, de nem olyan mértékben, mint a középpálya. Akinek jobb, többet birtokolja majd a labdát a mérkőzésen, és több helyzet adódik majd előtte.
| |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Általános tippek 2010-11-07, 14:33 | |
| Ide jöhet bármely fehasználótól a saját tapasztalata által szerzett tippje, vagy meglátása. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Általános tippek | |
| |
|
| |
| Általános tippek | |
|