| Strive FC | |
|
+5Szabi7 Becksy23 Butters carlito Admin 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-25, 17:05 | |
| Szintet lépett az egyik játékosom, már ragyogó a játékszervezése, és még mindig csak 20 éves. Kb. 2 év múlva akartam volna eladni, de így most jól megfogott. Egyelőre úgy tűnik, hogy marad alappillérnek, aztán majd 2 szezon után meglátjuk. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-24, 10:48 | |
| Jó kis, izgalmas meccs az FL utolsó fordulójában. Már azt hittem darabokra versz Stormy, de aztán sikerült felállni a padlóról. Összességében pörgős kis meccs volt, azt hiszem igazságos a döntetlen. Egyébként nem mindenki kapott bot csapatot, innen a ligából sorsoltak valakinek igazi ellenfelet? | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-21, 21:33 | |
| Raynardot eladtam 116 ezerért, az érte kapott pénzből pedig őket vettem:
18 éves és 72 napos, TSI = 1 800 Forma: jó, erőnlét: gyenge Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van
Védés: katasztrofális Védekezés: remek Játékszervezés: gyenge Szélsőjáték: csapnivaló Átadás: középszerű Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: gyenge
Már nagyon kellett egy jó kis védő. A hetedosztályban egyelőre ütős védelmem lesz, jövőre majd még erősítenem kell hátul. Őt 30-ért vettem meg.
17 éves és 61 napos, TSI = 1 510 Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van
Védés: katasztrofális Védekezés: gyenge Játékszervezés: csapnivaló Szélsőjáték: remek Átadás: megfelelő Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: pocsék
És egy jó kis szélső, amiből szintén hiányom volt. A jobb oldal egy időre meg van oldva, bal oldalt jövőre erősítem. Őt 60 ezerért szereztem meg.
A Magyar Kupában megpróbálok minél jobb eredményt elérni majd, most ez az első célom. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-21, 14:48 | |
| 18 éves és 84 napos, TSI = 3 340 Forma: megfelelő, erőnlét: megfelelő [Gyors] Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van
Védés: katasztrofális Védekezés: gyenge Játékszervezés: remek Szélsőjáték: gyenge Átadás: megfelelő Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: katasztrofális
Egyik tehetségem, remélem sokra viszi, de szerintem minimum eléri majd a kiemelkedő játékszervezést.
19 éves és 18 napos, TSI = 2 990 Forma: megfelelő, erőnlét: jó Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van
Védés: pocsék Védekezés: középszerű Játékszervezés: remek Szélsőjáték: pocsék Átadás: megfelelő Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: pocsék
Ő pedig a másik. Képességekben hasonló, bár egy évvel idősebb. Tőle nagyszerű jtszervezést mindenképp várok, kíváncsi vagyok, hogy a kiemelkedőt eléri-e.
Ificsapatból pedig nemsokára felhozok egy jó védésű kapust, még kb. 2-3 hét kell neki. Szóval az alap megvan a következő szezonra. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-21, 00:57 | |
| Na megvolt az új bajnokság, az lett amit vártam. Megnéztem az ellenfeleimet, és könnyedén kell majd vennem az akadályokat. A legerősebb csapat legerősebb játékosa egy 3600 TSI-s játékos. De az átlag 2000 körül van. | |
|
| |
Becksy23
Hozzászólások : 214 Csatlakozott : 2010. Nov. 13. Életkora : 34 Tartózkodási hely : Sopron
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-17, 17:38 | |
| | |
|
| |
Butters
Hozzászólások : 227 Csatlakozott : 2010. Nov. 08. Életkora : 30 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-17, 17:31 | |
| Fanatics Kupában egymás ellen játszunk Remélem jó meccs lesz, bár a két egymás ellen lejátszott bajnoki nem volt az. FCBVMU - Strive FC 1-0 0-0 A továbbjutónak viszont nehéz feladata lesz az negyeddöntőben. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-17, 11:22 | |
| Nem is vitték. No de ezt vártam. Más: már várom a hetedosztályt, győzelmeket akarok, teljesen ki lettem éhezve. Tavaly nagyon nem jött össze a dolog, és kicsit azért sajnálom, hogy elszúrtam az idényt. De nem gond, most nem adok el senkit, maximum 1-2 felesleges játékost, és a jelenlegieket pedig megpróbálom feltornászni a teljes szezon alatt. Magyar kupában nem tudom meddig juthatok, szerintem maximum 2 fordulón ugorhatok át. Fanatics Kupában meg döntő, ez nem is kérdés. | |
|
| |
Butters
Hozzászólások : 227 Csatlakozott : 2010. Nov. 08. Életkora : 30 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-09, 16:54 | |
| Az gyönyörű lenne, ha 600.000ért elvinnék | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-08, 21:23 | |
| Nem volt szívem kevesebbért, így az egyik játékosomat 290 ezerért, míg a másikat 600 ezerért tettem átadólistára. Nagyon kicsi az esélye, hogy elviszik bármelyiküket is így, de a remény hal meg utoljára. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-08, 19:06 | |
| Köszi szépen, lesz még munka bőven. Új tervem, hogy a 23 éves játékosomnak búcsút intek, őt kb. 2-300 ezerért tudnám eladni (ha minden jól megy), a helyére pedig 17-18 éves remek játékszervezésű és megfelelő átadású játékost hozok. | |
|
| |
Butters
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-08, 19:04 | |
| Én pontosan ugyanígy vágtam neki ennek a szezonnak, a vége szép lett, bajnokként fogok feljutni. Sok sikert a hetedben. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-06, 19:06 | |
| Ma hosszú idő után nyerni tudtam 2-1-re otthon, de mint mondtam már csak a becsület miatt lényeges ez, hisz biztos a kiesésem. Eladtam egy ifiből felhozott játékosom, megfelelő játékszervezéssel és szélsőjátékkal kb. 5 ezret tudtam nyerni rajta, a teljes nap bevétele pedig egész jóra sikerült. Jövőre az elsődleges célom a fiatalok kinevelése lesz, akik közül egy pár már szépen fejlődik, de még messze nincs kész játékos. Pénzzel nem lesz gond, úgyhogy már nagyon várom a következő idényt, nameg az FL folytatását is. | |
|
| |
carlito
| Tárgy: Re: Strive FC 2010-11-06, 14:40 | |
| Ha már elkezdted Szabi, akkor folytatom. Két nagy tehetségem van most, mindkettő kiemelkedő játékszervezéssel és megfelelő átadással rendelkezik. Az egyik 23 éves, a másik 19, nagy valószínűséggel az idősebb menni fog, de olyan 2-300 ezer körüli bevételt remélek tőle. Emellett a szezon végén kicsit frissítettem a csapatom, rengeteg fiatal jött, akik nem olyan rosszak, kis edzés után lehet belőlük jó játékos, illetve jó bevételi forrás. A bajnoki helyezésemről annyit, hogy pápá. Két fordulóval a vége előtt már kiestem, de nem panaszkodom, elsősorban a játékosaim ismerete miatt. Nem jött össze ez a szezon, ez van, de jövőre könnyedén jutok fel ismét a hetedből, ebben biztos vagyok. | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Strive FC 2010-11-05, 12:16 | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Strive FC | |
| |
|
| |